ENGHU

Magazin, Könyv

Egy magazin vagy könyv design tervezése jóval több annál, mint hogy igényesen elrendezzük a tartalmat minden oldalon. Ismernünk kell az olvasói szokásokat, a kompozíciós lehetőségeket és a nyomdai technológiákat is ahhoz, hogy valóban felejthetetlen élményt nyújtson a kiadványunk.

 

Mi olyan designt tervezünk neked, ami azonnal felkelti az emberek érdeklődését, akár a legzsúfoltabb könyvesboltban vagy újságos standon is. A gyönyörű megjelenésen túl pedig okos megoldásokkal és kivételes minőségű anyagokkal biztosítjuk, hogy az első oldaltól az utolsóig lenyűgözd az embereket.

 

Keress meg minket, ha igényes és profi könyvet vagy magazint szeretnél!

Discovery Session

Mi így hívjuk az első alkalmat, amikor beszélgetünk veled. Ilyenkor rengeteg kérdést teszünk fel, hogy megismerjünk téged és megértsük a céljaidat. Azt is megmutatjuk, hogyan dolgozunk mi. Így közösen találhatjuk ki, hogyan tudunk együttműködni, és mit tudunk hozzátenni ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

 

Mire számíthatsz?


Először is körbevezetünk a stúdiónkban, hogy lásd, hol dolgozunk mi, kikből áll a grafikus szupercsapatunk, és hogyan nyomtatunk vagy gyártunk csodaszép anyagokat. Majd egy stratégiai beszélgetés keretében megismerkedünk a vállalkozásoddal. Feltesszük azokat a kérdéseket, amiket meg kell válaszolni, hogy a legtöbbet hozd ki a cégedből. Ha pedig nem tudod a választ rájuk, segítünk megtalálni.

 

Mire nem kell számítanod?


Díjakra és kötelezettségekre – a beszélgetés teljesen ingyenes.

Keress meg minket, ha kreatív és igényes kiadványt szeretnél!
*
*
  
Tallózás (max 10 mb)
*

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

Küldés

PORTFÓLIÓNK

Fördős Zé - Szakácskönyvek

Megúszós Kaják (2017)  •  Olasz Kaják (2018)

 

A saját videó blog, televíziós műsor és Street Kitchen magazinok után Fördős Zé megjelentette két abszolút hiánypótló szakácskönyvét: a Megúszós Kaják és Olasz Kaják receptkönyvét.

 

A könyvek designja a már jól ismert trendi és bevállalós Street Kitchen stílusvilágot követi, mégis lehetőséget adtak arra, hogy teljesen új vizuális koncepciókat alkossunk az adott témában. Így a tervezés során többszáz oldalunk volt arra, hogy kiéljük a formabontó design megoldások iránti lelkesedésünket.

 

Street Kitchen - Magazinok

2016/1  •  2017/1-2  •  2018/1-2

 

A félévente megjelenő Street Kitchen Magazin (korábban Fördős Zé Magazin) az egyik legvagányabb gasztro kiadvány a hazai piacon. Fördős Zé, a street food bloggerből lett televíziós műsorvezető 2016-ban álmodta meg a magazint: egy innovatív 140 oldalas kiadványt, tele izgalmas receptekkel, interjúkkal és egy hatalmas adag lelkesedéssel.

 

A magazinok tervezése során azt az energikus, játékos és végtelenül laza stílust öntöttük design formába, ami a Street Kitchen csapat mozgatórugója. Minden kiadványnál egy új koncepciót alkottunk, új design ötletekkel és szezonális megoldásokkal, mégis megőrizve a Street Kitchen egyedülálló vizuális világát.

További munkáink

MEGTALÁLTAD A DESIGN PARTNERED

 

Mi vagyunk a design partnered. Minden kreatív feladatot ránk bízhatsz az ötlettől a megvalósításig. 

 

Alapelveink, amiket mindig, mindenhol képviselünk:

  

DESIGN MINDENEK FELETT

Mi egy designközpontú cég vagyunk, mert hiszünk abban, hogy a szépség a legalapvetőbb emberi érzésekre képes hatni.

 

CSAK PROFIN

A hatékonynak tűnő, majdnem-olyan-jó megoldások az ellenségeink.

 

IGÉNYESEN VAGY SEHOGY

Utáljuk a gagyit!

 

LEGYÜNK JOBBAK

Ezt várjuk el magunktól, és erre szeretnénk inspirálni mindenki mást is.

 

Kövess minket:

 

      

DekoRatio Branding & Design Studio

  

1077 Budapest, Rózsa utca 36.

 

+36 1 438 03 58    /  design@dekoratio.hu

 

 

 

Nyitva tartás:   Hétfő-Csütörtök: 0900-1700   /   Péntek: 0900-1600