ENGHU
<119>

Rólunk

Mi egy Branding és Design Studio vagyunk. Olyan világot szeretnénk, ahol a magyar cégekre mint modern, dinamikus és ikonikus cégekre tekintenek. 

 

Szeretnénk segíteni és inspirálni ezért az ambiciózus magyar cégeket, hogy sokkal kifinomultabb és átgondoltabb stratégiájuk legyen brandjük felépítésére. Segíteni nekik, hogy nemzetközi színvonalú megjelenésük legyen mind a fizikai, mind pedig a digitális világban. Partnerüknek lenni abban, hogy olyan maradandó vásárlói élményt nyújtsanak, amitől kiemelkedőek lesznek, és amiről az emberek beszélnek.

 

 

Várunk stúdiónkba. Ismerjük meg egymást!

Történetünk

2020

A DekoRatio az első számú Stúdió lesz, ahova az ambiciózus vállalkozók jönnek, ha igényes megjelenést és átgondolt márkát szeretnének maguknak. A Rózsa utcai stúdió környékét egy igazi kreatív központtá változtatjuk.

 

2023

A DekoRatio csapata ekkorra már több mint 50 tehetséges fiatalból áll. Több Európa-szerte ismert márkával büszkélkedhetünk a portfóliónkban.

 

2025

Ismert és elismert stúdió leszünk Európában.
Hozzájárulunk ahhoz, hogy Budapestet a jó designról és a kirobbanó kreatív energiáról ismerjék világszerte. 

 


 

Amit a legjobban
szeretnek bennünk

Hogy egy helyen minden megjelenéssel és marketinggel kapcsolatos igényt ki tudunk szolgálni. Ha szeretnéd, akkor az első fázisban segítünk neked átgondolni a márkád felépítésére vonatkozó stratégiád. Persze az is lehet, hogy téged már a második lépés érdekel igazán, egy jó design megalkotása. A lényeg, hogy az általunk elkészített arculat koncepciózus lesz és a vállalkozásod lényegét fogja tükrözni.

 

Ráadásul mivel mi a kivitelezés és a nyomtatás irányából jövünk, ezért házon belül el is tudunk végezni mindent, amire a márkád aktiválásához szükséged lesz. Tényleg mindent, a szóróanyagaid nyomtatásától a cégtábláid kivitelezésén keresztül a rendezvényeidhez szükséges roll-upok és molinók legyártásáig.

 

Ez neked egyszerűbb és jobb így. Egyszerűbb, mert nem kell ezer helyre rohangálnod és jobb, mert biztos lehetsz abban, hogy az eredetileg kitalált koncepció következetesen meg fog jelenni minden kommunikációs anyagodban. Ez a következetesség pedig a legfontosabb dolog a tudatos márkaépítésben.
 

Amit képviselünk: 

1. Design mindenek felett

Mi egy designközpontú cég vagyunk, mert hiszünk abban, hogy a szépség a legalapvetőbb emberi érzésekre képes hatni.
 

2. Csak profin

A hatékonynak tűnő, majdnem-olyan-jó megoldások az ellenségeink.

 

3. Igényesen vagy sehogy

Utáljuk a gagyit!

 

4. Legyünk jobbak

Ezt várjuk el magunktól, és erre szeretnénk inspirálni mindenki mást is.

Mi ez a furcsa név?

Közel 20 éve reklámdekorációs kivitelező cégként indultunk. A kezdetektől hittünk abban, hogy egy design akkor jó, ha nemcsak szép, hanem okos is. Ezért lett a nevünk DekoRatio. A dekoráció tudatos, észszerű felhasználására akartunk utalni. És akkor még úgy gondoltuk, hogy a szójátékok viccesek.


Azóta rengeteget fejlődtünk, növekedtünk, és időről időre felbukkant a kérdés: mi legyen a nevünkkel? Kitaláltunk már egyszerűbbet, modernebbet, trendibbet és nemzetközibb hangzásút is. De mindig ugyanarra jutottunk: szeretjük ezt a furcsa nevet. Büszkék vagyunk arra, amit elértünk vele, és a szívünkhöz nőtt az évek során.

 

Mi vagyunk a DekoRatio.
 

Helló, Kremmer Péter vagyok

a DekoRatio alapítója, formálója és brand stratégája. 

 

A jó designok, a fasza brandek és a jól elmondott sztorik éltetnek. Ezek után kutatok a világban mindenhol. De főleg Londonban, ahova rendszeresen járok tanulni és inspirálódni. Azt gondolom, hogy ma London a design és marketing fővárosa, ami így kimeríthetetlen forrásként szolgál nekem.
 

Szeretek találkozni ambiciózus vállalkozásokkal. Akik tele vannak energiával és valami szuper dolgot akarnak csinálni.
 

Személyes célom, hogy nemzetközi színvonalú magyar márkák kitalálásában és építésben vegyek részt és egy Európa szinten is ismert és elismert branding és design stúdiót hozzak létre.

Kollégák

Designer Hub

DekoRatio UK

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy 2015 decemberétől már Londonban is értékesítjük a koncepciózus magyar designt. A DekoRatio UK hivatalos színre lépését Európa legnagyobb üzleti kiállításán, a 34. Great British Business Show-n tartottuk. Az elképesztően pozitív fogadtatás óta pedig már gőzerőkkel dolgozunk a külföldi arculattervezési projekteken.


Célunk, hogy a magyar designt ismertté tegyük a világpiacon, és csatornát jelentsünk a tehetséges magyar tervezőknek izgalmas külföldi munkákhoz. Hosszú távon pedig azt szeretnénk, hogy Budapestre egy új kreatív központként tekintsenek az egész világban.

 

www.dekoratio.co.uk
 

Designer HUB

A Designer HUB egy közösségi iroda, kifejezetten szabadúszó designereknek és kreatívoknak. Azért hoztuk létre, hogy úgy tudjunk együttműködni a legtehetségesebb hazai designerekkel, hogy közben a szabadúszó státuszukat sem kell feladniuk.

 

Inspiráló helyet, szuper közösséget és akár projektalapú munkalehetőséget is biztosítunk a Designer Hubban dolgozó kreatívoknak. A Hubot folyamatosan bővítjük új tehetségekkel, hogy idővel nálunk működjön a legjobb szabadúszó kreatívok közössége.

www.designerhub.hu

Boganyi Gergő

Unalmas adatok a cégről

DekoRatio Reklámszolgáltató Zrt. 
   
Székhely: 1077 Budapest, Rózsa utca 36. 
Adószám: 23771688-2-42 
EU Adószám: HU23771688 
Cégjegyzékszám: 01-10-047293
Cégvezető: Kremmer Péter
Tulajdonos: Kremmer Investments Ltd.
  16 Beaufort Court, Admirals Way, Docklands, London. 

 

 

 
 
 
Bank: Unicredit Bank
Bankszámlaszám (HUF): 10918001-00000071-91470001 
   
SWIFT: BACXHUHB
IBAN (EUR): HU26109180010000007191470018
IBAN (GBP): HU31109180010000007191470025

MEGTALÁLTAD A DESIGN PARTNERED

 

Mi vagyunk a design partnered. Minden kreatív feladatot ránk bízhatsz az ötlettől a megvalósításig. 

 

Alapelveink, amiket mindig, mindenhol képviselünk:

  

DESIGN MINDENEK FELETT

Mi egy designközpontú cég vagyunk, mert hiszünk abban, hogy a szépség a legalapvetőbb emberi érzésekre képes hatni.

 

CSAK PROFIN

A hatékonynak tűnő, majdnem-olyan-jó megoldások az ellenségeink.

 

IGÉNYESEN VAGY SEHOGY

Utáljuk a gagyit!

 

LEGYÜNK JOBBAK

Ezt várjuk el magunktól, és erre szeretnénk inspirálni mindenki mást is.

 

Kövess minket:

 

      

DekoRatio Branding & Design Studio

  

1077 Budapest, Rózsa utca 36.

 

+36 1 438 03 58    /  design@dekoratio.hu

 

 

 

Nyitva tartás:   Hétfő-Csütörtök: 0900-1700   /   Péntek: 0900-1600