ENGHU

Márkaépítés ambiciózus vállalkozásoknak

Itt az idő, hogy jobb legyél!

Ambiciózus vállalkozó vagy. Tovább akarsz növekedni. Tele vagy új ötletekkel. Olyan márkáról álmodsz, amitől mindenkinek tátva marad a szája, és a világ bármely pontján megállná a helyét.

 

Ehhez kreatív emberekre van szükséged, akik inspirálnak téged. Olyanokkal akarsz dolgozni, akik hisznek a sikeredben. Szeretnéd, hogy izgalmas ötletekkel segítsenek abban, hogy az eredmény még jobb legyen, mint ahogy elképzelted.

 

Nagyon jó helyen jársz. Írjuk meg együtt a sikertörténeted!

Miben tudunk segíteni?

Stratégia

A márkaépítés tulajdonképpen arról szól, hogy tudatosan formálod, mit gondoljanak rólad az emberek. Ehhez el kell döntened, hogy kikhez szólsz, és miről szeretnéd, hogy megismerjenek. A legfontosabb, hogy legyen egy világos célod, ami irányt mutat neked és mindenkinek, aki kapcsolatba kerül a márkáddal. 

 

Ebben segítünk neked egy jól átgondolt stratégiával. Hogy a helyes célt tűzd ki, a jó piaci pozíciót célozd meg, és a megfelelő üzenetet mondd a megfelelő embereknek.

Discovery Session

Mi így hívjuk az első alkalmat, amikor beszélgetünk veled. Ilyenkor rengeteg kérdést teszünk fel, hogy megismerjünk téged és megértsük a céljaidat. Azt is megmutatjuk, hogyan dolgozunk mi. Így közösen találhatjuk ki, hogyan tudunk együttműködni, és mit tudunk hozzátenni ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

 

Mire számíthatsz?


Először is körbevezetünk a stúdiónkban, hogy lásd, hol dolgozunk mi, kikből áll a grafikus szupercsapatunk, és hogyan nyomtatunk vagy gyártunk csodaszép anyagokat. Majd egy stratégiai beszélgetés keretében megismerkedünk a vállalkozásoddal. Feltesszük azokat a kérdéseket, amiket meg kell válaszolni, hogy a legtöbbet hozd ki a cégedből. Ha pedig nem tudod a választ rájuk, segítünk megtalálni.

 

Mire nem kell számítanod?


Díjakra és kötelezettségekre – a beszélgetés teljesen ingyenes.

Gyere el hozzánk, ismerjük meg egymást!
*
*
  
Tallózás (max 10 mb)
*
Küldés

PORTFÓLIÓNK

ANJUNA Ice Pop

Budapest

 

Az ANJUNA Ice Pop-ot két vállalkozó kedvű fiatal (Szabó Milán és Szalay József) álmodta meg indiai utazásuk alkalmával. Anjuna tengerpartja annyira magával ragadta őket, hogy hazatérve saját kézműves jégkrémüknek is ezt a nevet adták. Mi abban segítettünk nekik, hogy az Anjuna életérzésből szuper márkát építsenek. A logó és arculat kialakításánál az indiai hangulatot és a Holi fesztivált helyeztük a középpontba. Az embléma tervezésénél azonban fontos szempont volt, hogy ne a vallásra utaljon, hanem egy kedves karakter legyen, ami jól kapcsolható a termékhez és a márka személyiségéhez. A Holi fesztivál színkavalkádja a kiegészítő arculati elemekben köszön vissza, az enteriőr designba pedig igazi tengerparti hangulatot csempésztünk.

CSOPA Playbar

Budapest

 

A CSOPA Playbar a Csodák Palotája legújabb helyszíne. A Playbar teljes arculata, a közös terek falfelület grafikái, az irányítójelzések és faldekorációk, valamint a Születés kiállítás designja mind a mi feladatunk volt. Sőt, csapatunk a szemfényvesztés világába is belemélyedt, kutatott, tervezett, hogy végül, az Illúzió kiállítás részeként megszülethessen a Tükörszoba, a Labirintus, a „Csíkos szoba”, illetve az animációs feladatok egy része.

INNODOX

Berlin

 

A korábban Printsoft néven működő cég nagy mennyiségű, elektronikus dokumentumkezeléshez nyújt szoftvereket. A németországi piacra lépésük előtt segítettünk nekik a cég komplett rebrandingjében, így született meg az INNODOX. Az új logó a szárnyaló dokumentumokat jelképezi, erre építve terveztük meg az arculatuk többi elemét is. Színnek pedig egy trendi kéket választottunk, amivel abszolút kitűnnek az informatikai cégek szürke-sötétkék tengeréből.

Volo

London

 

A Volo egy forradalmi szoftver, amivel a legfontosabb online piactereken egyszerre tudsz kereskedni. Segít, hogy a cégek online kereskedelme azonnal szárnyra kapjon, mi pedig erre a koncepcióra építettük fel a márka arculatát. Stilizált szárnyakkal, dinamikus formákkal és vidám színekkel jelenítettük meg az online kereskedelem örökmozgó világát.

Galamb Tailoring

Budapest

 

A Galamb egy bespoke szabóság, ami a kézi öltönykészítés évszázados hagyományait hívja életre a modern kor szellemében. A mi feladatunk volt, hogy komplex márkaépítéssel és arculattervezéssel olyan brandet alkossunk, ami a stílus, elegancia és tradíció találkozása. Így lett a Galamb a jólöltözöttség esszenciája, tökéletes formába zárva.

 

Elevate

London

 

Az Elevate célja, hogy a hihetetlenül tehetséges szakemberek és a menő cégek világszerte egymásra találjanak. Virtuális munkaerő-piactérként működik, ahová bárki feltöltheti az önéletrajzát. Olyan arculatot terveztünk neki, ami energikus és játékos keretet ad a fő üzenetnek: a jó munkahely az, ahová mosollyal az arcodon lépsz be.

Adrian Grant

Los Angeles

 

Adrian Grant a profi squash egyik legmeghatározóbb játékosa. Saját squash akadémiáján ígéretes új tehetségeket oktat, mi pedig megterveztük a hozzá illő arculatot. A logót a labda mozgása és a pálya csíkjai inspirálták, ezekből formáztuk meg Adrian monogramját. A monokróm színvilághoz pedig egy izgalmas kéket választottunk kiegészítésként.

Made in China

Budapest

 

A Made in China étterem újraformál mindent, amit eddig a kínai konyháról gondoltunk. Nem csupán kiváló minőségű ételeket szolgál fel, hanem megmutatja Kína pozitív, izgalmas és inspiráló arcát a magyar közönségnek. Az arculat tervezése során az volt a célunk, hogy megmutassuk, lehet valami egyszerre kínai és mégis igényes. Modern és trendi designt készítettünk, kínai elemekkel kombinálva, amik minőséget sugallnak és pozitív benyomást keltenek Kínáról.

McDonald Butler

London

 

A londoni sales és marketing ügynökség technológiai nagyvállalatoknak nyújt egyedülálló szolgáltatásokat. Az új arculatuk tervezése során minimál stílusra törekedtünk, egy csipetnyi merészséggel. A logóhoz csak tipográfiát használtunk, majd a letisztult stílust izgalmas image képekkel párosítottuk.  Színvilágában a technológia és a kreativitás mixét alkottuk meg, a kék, fekete és sárga kombinálásával.

Battila Craft Glasses

Budapest

 

A Battila szemüvegkeretek a formákkal és anyagokkal való folyamatos kísérletezésből születnek. Egy véget nem érő utazásra hívnak az alkotás világába – erre építve terveztük meg a márka arculatát.  A logóban megjelenő út a folytonosságot és a végtelen lehetőséget jelképezi, na, meg persze az sem hátrány, hogy két szemüvegszárra hasonlít. A Battila arculatában végül a világszínvonalú divatmárka és a kézműves hagyományok elemei fonódtak össze egy izgalmas egésszé.

Alvicom

Budapest

 

A szoftverfejlesztéssel és teszteléssel foglalkozó Alvicom itthon már kiérdemelte vezető helyét a nagyvállalati szférában, úgyhogy a külföldi piac meghódításába kezdett. Ebben segítettünk nekik a brandjük teljes újjáépítésével. Stratégiát terveztünk, pozicionáltunk, és a céggel közös workshopokon ötleteltünk sokat. Az új arculatuk alapját a bináris és programozási kódok adták, amikből sokkal trendibb logót lehet varázsolni, mint elsőre hinnéd.

Worn With Pride

London

 

Design stúdiónak arculatot tervezni nem könnyű feladat. Saját magadnak pedig szinte lehetetlen. Ezekkel szembesültünk, mikor a londoni piacra lépésünkhöz felépítettük a Worn With Pride márkát. Végül a DekoRatio UK név mellett tettük le a voksunk, de szuper büszkék vagyunk a Worn With Pride brandre, mert most már tudjuk: nincs lehetetlen feladat!

Office Beaver

London

 

Az Office Beaver festékpatronokat értékesít világszerte. Újonnan induló webshopjuk kapcsán kezdtünk el együtt dolgozni, és megterveztük hozzá a vadonatúj arculatukat. Logónak egy mascot figurát kértek tőlünk, mi pedig megrajzoltuk a hódot, aki szuperjól elvan bármelyik irodai környezetben. A webshopot éppen fejlesztjük, de hamarosan birtokba vehetik a vásárlók.

Netprinter

Budapest

 

Egy jó fotó megérdemli, hogy kinyomtassuk. Mert számodra nem csupán fotók, hanem az életed legboldogabb, legviccesebb pillanatai. A netprinter célja, hogy segítsen neked kiszabadítani ezeket az emlékeket, hogy vászonkép, poszter vagy tábla formájában elfoglalhassák az őket megillető helyet. Erre a koncepcióra építettük fel első saját márkánkat, a névtől az arculaton át egészen a weboldalig. Hamarosan indul!


 

Domus Living Solutions

Budapest

 

A Domus európai luxushotelekkel együttműködve a nyaralás új dimenzióját alkotja meg. Egyedi jurtákat épít, ahol fényűző környezetben, mégis a szabad ég alatt vakációzhatnak a vendégek. Mi a brandjük felépítésében segítettünk nekik, a szlogentől az arculaton át a kommunikációs stratégiáig. A központi üzenet a hoteleket célozza meg, akik a Domus segítségével teljesen új szintre léphetnek a piacon. A logóban pedig a keleti hangulatot ötvöztük a modern designnal, belecsempészve a jurták jellegzetes alakját.

Palinkashop

Budapest

 

Bármilyen történetet is őriz a szívében Magyarországról, minden külföldi szeme felcsillan, ha eszébe jut a pálinka. Hogy többé ne csak egy távoli emlék vagy egy furcsa idegen szó legyen ez a magyar kuriózum, megszületett a Palinkashop ötlete, egy webshop, ahol néhány kattintással bárki hozzájuthat külföldön is. Elsőként Londonban indul útjára, mi pedig megterveztük hozzá a megfelelő designt: letisztult stílus egy csipetnyi pikáns szenvedéllyel. Pont, mint egy pohárka pálinka.

 

Le Taste

Budapest

 

A Le Taste különleges arab lepényeket készít Budapest szívében. Az arculat koncepciója a Közel-Kelet varázslatos hangulatára és a kézműves ételkészítésre épült. A keleti stílusú mintákat modern elemekkel és látványos image fotókkal kombináltuk, hogy friss és izgalmas megjelenést adjunk az étteremnek.

Áber Gabonatechnika

Székesfehérvár

 

A régi logó modernizálásához először egy stilizált búzakalászt terveztünk. A búzaszemek egyedi kialakításúak, így ez a formavilág számtalan arculati megoldás alapja lehet a későbbiekben.
De ami a logó igazi különlegességét adja, az a kalászból formálódó modern betű, hiszen az Áber Gabonatechnika esetében a természeti értékek szorosan összefonódnak a legkorszerűbb technológiával. 

Palota Autószerviz

Budapest

 

A húsz éve működő családi autószerviz elhatározta, hogy kívül-belül teljesen megújul. Mi pedig segítettünk nekik a két évtizednyi tudást és tapasztalatot branddé formálni. A Palota Autószerviz nevet választottuk, ami egyszerre utal a jellegzetes épületre és a szerviz elhelyezkedésére. Az új arculatuk modern, dinamikus stílust kapott, színeiben viszont megőriztük a szerviz közvetlen, barátságos hangulatát.

Fémforg

Székesfehérvár

 

Egy húsz éve működő családi vállalkozás arculatát varázsoltuk újjá, a modern kor jegyében. Minimál design és szürke-kék színvilág volt az elvárás, a fő kihívás pedig az, hogy mégse legyen unalmas. A logó lelkét egy stilizált fémforgácsoló fej adja, a betűtípus az ipari gépek címkéinek hangulatát idézi, a dátum pedig komolyságot és szakértelmet sugall.

Noir Accessories

Budapest

 

Nem titok, hogy a nők ruhatárában sokszor még a kávéscsészéjükhöz is lapul egy hozzáillő ékszer. A kiegészítőknek ezt a színes és változatos kavalkádját elevenítettük meg a Noir Accessories logójának betűivel, a fekete háttérből kiragyogva pedig mindenkinek bebizonyítja: az ékszer öltöztet.
A Noir arculata azt üzeni, hogy lehet elegáns, játékos vagy romantikus, egy biztos: a kiegészítőd teszi fel az i-re a pontot. 

Pinky Puppy

Budapest

 

Ki mondta, hogy a kutyusod nem lehet szuper trendi? Egy olyan kutyadivat üzletnek terveztünk arculatot, ami a kis kedvencedet az utca tündöklő csillagává varázsolja. Csak a stílus volt adott: pink és fekete, avagy cukormázas elegancia. Haladó szemléletünk ellenére és néhány kacaj közepette elvetettük a Doggy Style nevet, és megszületett a Pinky Puppy.
Candy stílus, masnik és pöttyök: megépítettük az elegáns cukiság első fellegvárát. 

További munkáink

MEGTALÁLTAD A DESIGN PARTNERED

 

Mi vagyunk a design partnered. Minden kreatív feladatot ránk bízhatsz az ötlettől a megvalósításig. 

 

Alapelveink, amiket mindig, mindenhol képviselünk:

  

DESIGN MINDENEK FELETT

Mi egy designközpontú cég vagyunk, mert hiszünk abban, hogy a szépség a legalapvetőbb emberi érzésekre képes hatni.

 

CSAK PROFIN

A hatékonynak tűnő, majdnem-olyan-jó megoldások az ellenségeink.

 

IGÉNYESEN VAGY SEHOGY

Utáljuk a gagyit!

 

LEGYÜNK JOBBAK

Ezt várjuk el magunktól, és erre szeretnénk inspirálni mindenki mást is.

 

Kövess minket:

 

      

DekoRatio Branding & Design Studio

  

1077 Budapest, Rózsa utca 36.

 

+36 1 438 03 58    /  design@dekoratio.hu

 

 

 

Nyitva tartás:   Hétfő-Csütörtök: 0900-1700   /   Péntek: 0900-1600